Automatische rittenregistratie

Elke zakelijke kilometer wordt automatisch geregistreerd. Privéritten scheidt u eenvoudig van zakelijk gebruik via een handige privéstand. Dat is van belang, aangezien de Belastingdienst streng controleert op het privégebruik van bedrijfswagens en daar een glasheldere administratie bij verlangt.

Altijd duidelijkheid over bijtelling

De heldere, overzichtelijke rapportages hebben het RRS-keurmerk en zijn goedgekeurd door de Belastingdienst. Binnen een paar seconden maakt u een compleet fiscaal jaarrapport over de gereden kilometers van al uw bedrijfswagens en medewerkers. Zo heeft u voor uzelf én voor de fiscus altijd direct duidelijkheid over de bijtelling. En hoeft u nooit te vrezen voor een boete of naheffing.

Rapportages goedgekeurd door de Belastingdienst

Volledige fiscale rapportages

De fiscale rapportages zijn volledig en omvatten ritnummer, datum, adres vertrek en aankomst, rittype, kilometerstand, werknemerinformatie en gegevens over voertuig en organisatie. In geval van afwijkende of onlogische routes kunt u eenvoudig een verklaring in het rapport opnemen. De software biedt de mogelijkheid om derden bepaalde toegangsrechten te geven. Zo krijgt uw administratieve afdeling eenvoudig toegang tot de informatie die voor hen relevant is.

  • Zakelijk en privégebruik eenvoudig gescheiden
  • Compleet fiscaal jaarrapport binnen een paar seconden
  • Keurmerk RitRegistratieSystemen

Ontvang de 10 tips

Waarop uw onderneming profiteert van Cartracker

Ontvang onze tips!
user-name

Ik help u graag verder op weg met het beheer van uw wagenpark.

roy

Accountmanager Cartracker

Bel naar  088 – 3326 701 of stuur een e-mail naar roy@cartracker.nl.

Contact met u opnemen

Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen wij op werkdagen
binnen 24 uur contact met u op.

Contact