Een ritregistratiesysteem? Voordeel voor de werknemer!

Door: Roy Tosseram | 13.09.2017

Een memoblok op de bijrijdersstoel behoort bij de meeste professionele bedrijven gelukkig allang tot het verleden. En niet voor niets. Met een zorgvuldig ritregistratiesysteem – zeker voorzien van een Keurmerk RitRegistratieSystemen als die van ons – is elke rijdende werknemer gegarandeerd van een sluitende ritregistratie. En dat heeft vele voordelen. Niet alleen voor de werkgever, maar zeker ook voor de persoon achter het stuur.

Focus op het vak

Onze ervaring is, dat onze klanten zeer gedreven zijn in hun vak. Zij willen – bijvoorbeeld in het geval van een technische storing – zo snel mogelijk ter plaatse zijn om die storing voor hun klanten snel te verhelpen. De afhandeling van een zorgvuldige ritregistratie is daarbij niet ’top of mind’. En dat hoeft ook niet. Want met een goed ritregistratiesysteem gaat dat allemaal vanzelf. De werknemer heeft er geen omkijken naar en kan beoefenen waar hij of zij goed in is: het vak.

Minder omrijden

De juiste persoon het snelst op de juiste plaats. Dat wil iedere oplossingsgerichte teamleider. Een zorgvuldig track en trace-systeem zorgt daarvoor. Met zo’n systeem ziet iedere teamleider in één oogopslag wie het dichtst in de buurt is om zijn klant direct te kunnen helpen. Waarmee lange(re) ritten voor collega’s voorkomen worden. En zij bovendien kunnen rekenen op tevreden opdrachtgevers.

Geen onduidelijkheden

Een grondig ritregistratiesysteem houdt zorgvuldig bij wie, wanneer, waar en met welk voertuig rijdt. In het geval van – bijvoorbeeld – snelheidsovertredingen, is er altijd sprake van duidelijkheid. Er werd immers zorgvuldig bijgehouden wie, wanneer, waar en met welk voertuig reed. Op die manier weet iedere werknemer waar hij of zij aan toe is. En hetzelfde geldt voor de fiscus.

Meer betrokkenheid

‘Big brother is watching you’ behoort wat ons betreft – en uit ervaring – allang tot de verleden tijd. Onze ervaring is, dat goede voorlichting over het nut en de voordelen van het inbouwsysteem alleen maar zorgt voor meer betrokkenheid bij werknemers. Die hebben de verantwoordelijkheid voortaan immers in eigen hand. Goed voor hen en voor de onderneming!

Over Cartracker

Cartracker heeft – onder de moedervlag van Decos – al zo’n 15 jaar een gedegen track record op het gebied van nauwkeurige en gecertificeerde track & trace-systemen voor fleetmanagement en wagenparkbeheer. Neem eens, vrijblijvend, contact met ons op.

 

 

Ik help u graag verder op weg met het beheer van uw wagenpark.

roy

Accountmanager Cartracker

Bel naar 088 – 3326 701 of stuur een e-mail naar roy@cartracker.nl

Contact met u opnemen

Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen wij op werkdagen
binnen 24 uur contact met u op.

Contact