Woningcorporatie Domijn: ‘’Decos Cartracker betrouwbare en flexibele partner met veel mogelijkheden”

Door: Rick van Wetten | 12.05.2017

partner up domijn

Nadat Woningcorporatie Domijn ons had aanbevolen bij Den Helder Vastgoed, kreeg Decos de opdracht om 80 Cartrackers bij de bedrijfsvoertuigen van de vastgoedondernemer in te bouwen. Wij waren benieuwd naar waar Domijn Cartracker precies voor gebruikt en spraken hierover met Dhr. Halman.

Rittenregistratie, efficiency & veiligheid

Als eerste kwamen de doelen die Domijn met Cartracker wilde behalen naar voren. “Om te beginnen willen we dat de rittenregistratie sluitend is en wordt erkend door de belastingdienst”, aldus Dhr. Halman. “Daarbij doet het gebruiksvriendelijke Cartracker-systeem precies wat het moet doen. En als ik dan een aanpassing wil maken, kan ik dit zelf ook gemakkelijk doen”.

Maar rittenregistratie is niet het enige waarvoor Domijn Cartracker gebruikt. “Ook kunnen ze bij de planning real-time ritgegevens inzien. Soms gaan monteurs bij ons gezamenlijk naar een klus toe, maar soms ook individueel. Als iemand dan extra materiaal of toch hulp nodig heeft om bijvoorbeeld even op het dak te kijken, kunnen wij gelijk iemand in de buurt erop af sturen”. Dat werkt volgens de medeverantwoordelijke voor het wagenpark van Domijn zeer efficiënt.

Verder wordt het Cartracker-systeem gebruikt om veiligheid van de medewerkers te kunnen garanderen. “We hebben weleens calamiteiten gehad, waarbij bewoners agressief werden. Met de live-kaart van Cartracker kunnen wij daar sneller bijspringen, doordat we altijd inzichtelijk hebben waar onze mensen zich bevinden”, zei Halman. “Daarnaast kunnen wij onze klanten bewijzen hoe lang wij op locatie aanwezig zijn geweest, als daar incidenteel een discussie over ontstaat”.

Uitgebreide rapportagemogelijkheden

“Wat ook handig is, is dat wij rapportages kunnen aanmaken, bijvoorbeeld over hoe vaak en hoe lang bepaalde leveranciers bezocht worden. Cartracker levert ons data. Uit deze data kunnen wij bepaalde conclusies trekken wat er beter kan. Dit levert zowel efficiency als kostenbesparing op”. Halman zegt weleens een aanbod te hebben gehad van een ander systeem: “We hebben TomTom Fleetlogic weleens over de vloer gehad, maar daar waren de mogelijkheden voor persoonlijke rapportages een stuk minder uitgebreid dan bij Decos Cartracker.”

Mede de rapportagemogelijkheden die Cartracker biedt, hebben de aanbeveling aan collegabedrijf Den Helder Vastgoed tot stand gebracht. Hierover zei Domijn het volgende: “Den Helder Vastgoed zit in ons netwerk, en zij waren op zoek naar een systeem. Ik vertelde over de uitgebreide rapportages van Cartracker. Daarnaast is Decos Cartracker een betrouwbare en flexibele partner met veel mogelijkheden”.

Partner-up programma

Door het Partner-up programma van Decos Cartracker, hebben beide bedrijven gratis maandabonnementen gekregen. Wilt u meer weten over het Partner-up programma? Klik dan hier!

Cartracker live on desktop - partner up

Bekijk hier hoe Cartracker in zijn werk gaat via de gratis Demo!

Ik help u graag verder op weg met het beheer van uw wagenpark.

roy

Accountmanager Cartracker

Bel naar 088 – 3326 701 of stuur een e-mail naar roy@cartracker.nl

Contact met u opnemen

Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen wij op werkdagen
binnen 24 uur contact met u op.

Contact